iG SolTherm, uw zonneboiler systemen fabrikant


SPONSORING


IG SOLTHERM IN THE RACE!

iG Soltherm confirm its Financial Partnership with the French Britainy Team "Eco Solar Breizh", which is developing a solar electric vehicle (and electronic!) named "Heol", vying for the famous australian race “World Solar Challenge" (2013 Edition).
Good Luck "Heol"!

WHAT'S NEW!


THERMODISC® (89T13) THERMOSTAT

Thermodisc 89T13
Thermodisc 89T13

IG Soltherm water storage tanks are now equipped with THERMODISC ® thermostats, controlling the work electric heater element according desired lowest and highest water temperatures. Switches work with bimetal discs, sensitive to temperature and provide instant contact cut. These thermomstats are also with build with automatic reset.INLEIDING

iG Soltherm., Ltd is een bedrijf geboren rond experts in de hernieuwbare energie sector. We ontwikkelen en produceren innovatieve producten die bijdragen aan de eco beleefdheid van de gebruikers, door gebruik te maken van zonne-energie, een propere energie die ons aangeboden wordt, duurzaam en gratis!

 

iG Soltherm onderscheid zich vooral in de vervaardiging van vlakke plaat collectoren gecertificeerd als "Solar Keymark" vervaardigd met Duitse technologie absorbers "Bluetec" ®. Ook innoveren we in het vervaardigen van robuuste SUS316L roestvrij stalen water opslagtanks en momenteel bieden we ook naast verticale lijnen, horizontale hybridemodellen zowel bruikbaar in versie thermosifon of  onder circulatie druk. Onze opslagtanks hebben het voordeel om kranen (in / uit ) aan de zijkanten te hebben.

Dan met de steun van keuzepartners zijn wij in staat om zonne-water-verwarmingssystemen om meerdere toepassingen te voltooien aan te bieden: zowel voor woningen als handelszaken en de industrie sector.

 

Steeds in de sector van de hernieuwbare energie, is onze partner "iGreen Solar., Ltd", het productieproces van mono-en polykristallijne zonnepanelen aan het finaliseren om te voldoen aan de kwaliteitseisen van de Europese normen.

Daarnaast zijn we van plan binnenkort dit soort autonome zonne-straatverlichting en zijn technologie uit te breiden.

 

Wij danken onze trouwe klanten voor hun steun en feedback over de kwaliteit en hun expertise helpen om ervoor te zorgen dat we steeds de volgende generatie producten ontwikkelen , toegesneden op uw behoeften, efficiënt blijven en altijd op zoek naar de meest competitieve prijzen.

 

NB: we werken alleen met professionals, importeurs en groothandelaren in de sector (geen particulieren dus).

 

Het team "iG Soltherm"